Om OPI

Operations Instrument - partner med lång erfarenhet.

Operations Instrument AB 

Operations Instrument - partner med lång erfarenhet.

Operations Instrument AB startades 1996 och har sedan starten arbetat i nära samarbete med Svensk sjukvård. Vi är i dag 5 st. anställda som gemensamt har nästan 90 års erfarenhet av arbete med Svensk sjukvård därav lejonparten inom medicinsk teknik.
 
Verksamhetsområden som vi är verksamma inom, kan enkelt beskrivas som det mesta som rör en operationssal. Operations mikroskop från Leica, där vi i dag är marknadsledande i Sverige. Käk och neurokirurgiska implantat från Medicon, diatermiutrustning från EMED, haksystem från världsledande Thompson, samt högkvalitativa bipolärpincetter från bl.a. Kirwan, operationsbord och operatörsstolar från Brumaba och Nordjysk mm. Detta gör oss till en välkänd och uppskattad samarbetspartner i den dagliga verksamheten på ett sjukhus.
Operations Instrument, har en god relation med Svenska sjukvård både avseende att förse Svensk Sjukvård med högkvalitativa produkter men inte minst för vår service och tekniska lösningar.  


Service utgår från Stockholm med serviceingenjör special utbildning inom sitt verksamhetsområden. Produkspecialister och innesäljare har god och lång erfarenhet av arbete med Svensk sjukvård och har grundlig utbildning inom sina ansvarsområden. Operations Instrument arbetar kontinuerligt med miljö och kvalitetsfrågor och har som mål att vara den föredragna leverantören som tar ansvar för hållbarhetsfrågor och för att på ett konstruktivt och rationellt sätt leverera vad våra kunder kräver och förväntar sig av oss. 


Vad vi vill? - ge er det bästa att jobba med!